youtube iconSfacebook iconS

made-in-germany-logoZa vsa vprašanja in nasvete smo
na voljo na telefonski številki:
031 45 34 76 

Pravno obvestilo

PODATKI O PODJETJU IN PRAVNO OBVESTILO

SUPER NAIL CENTER
Arba d.o.o. Šentiljska cesta 99, 2000 Maribor
Tel.: 031/45 34 76
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Direktor: Dušan Kukovec
ID za DDV: 70692181

Za namene tega pravnega obvestila je spletna stran na naslovu www.super-nailcenter.si.
Spletna trgovina je last podjetja Arba d.o.o., ki spletno trgovino tudi upravlja. Vsebine, objavljene v spletni trgovini so last podjetja Arba d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja Arba d.o.o..


Omejitev odgovornosti
Vse informacije in gradiva na super-nailcenter.si so informativne narave. Podjetje Arba d.o.o. se bo trudilo za optimalno delovanje spletne trgovine, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo portala. Vsi uporabniki uporabljajo portal na lastno odgovornost. Niti podjetje Arba d.o.o., niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi portala ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na tem portalu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Podjetje Arba d.o.o. tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Podjetje Arba d.o.o. ne more biti odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne trgovine.

Podjetje Arba d.o.o. se bo trudilo za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Podjetje Arba d.o.o. lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev uporabe informacij in gradiv
Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri cemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na super-nailcenter.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug nacin brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Pravtako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.super-nailcenter.si za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Podjetje Arba d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletno trgovino. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost podjetja Arba d.o.o. za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko podjetje Arba d.o.o. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

back to top

banner2

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

banner3

Prijava na novice

Zanimive povezave

Prijava