youtube iconSfacebook iconS

made-in-germany-logoZa vsa vprašanja in nasvete smo
na voljo na telefonski številki:
031 45 34 76 

Dostava in stroški dostave

Pri naročilu nad 150 EUR stroške poštnine krijemo mi. V sistemu se bodo stroški pošiljanja vseeno obračunali, brez skrbi, na vašem računu jih ne bo.

Pri postopku naročila morate izbrati način dostave. Na izbiro imate 2 možnosti: oseben prevzem in dostava po pošti.


Če izberete prvo možnost - OSEBEN PREVZEM - to pomeni, da boste naročeno prišli iskat sami v naš razstavni salon v Maribor na Partizansko cesto 77. Pri tem vam stroški poštnine odpadejo in vam pri naročilu tudi ne bodo zaračunani, saj izdelke pridete iskati sami.


Če pri načinu dostave izberete dostavo po pošti, vam bodo izdelke dostavili na dom. Dostavna služba GLS ni ekspres pošta in pakete dostavlja v dopoldanskem času od 7.00 do 15.00 ure. Paket vam pripeljejo dvakrat. Pokličejo vas, če ste odsotni in vam paket po dogovoru pripeljejo tudi na drug naslov. Priporočljivo pa je, da je vsaj nekdo v dopoldanskem času na dostavnem naslovu, da bo paket brez težav dostavljen. Za to storitev vam bo ob naročilu zaračunana poštnina 4,00 EUR, prav tako pa boste na vaš mail dobili številko paketa, ko bo ta poslan.

Vaše naročilo bo poslano najkasneje v roku 24 ur, če imamo vse izdelke na zalogi. Paketi bodo pri vas praviloma naslednji dan po oddaji pošiljk.

back to top

banner2

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

banner3

Prijava na novice

Zanimive povezave

Prijava