Dostava

V spletni trgovini super-nailcenter.si strmimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Vaše naročilo je obdelano še isti dan in o obdelavi prejmete avtomatsko obvestilo. Naročila vam skušamo dostaviti v najkrajšem možnem času, najkasneje v 10 delovnih dneh. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas, je to označeno na spletni strani ali pa vas obvestimo na vaš e-mail naslov ali na telefon. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.


Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije in s kurirsko službo GLS. Običajno blago pošljemo preko kurirske službe GLS, ki je tudi bolj fleksibilna in vam ponuja več terminov dostave. Med delovniki je naročeno blago na naslovu prejemnika v dnevu ali dveh od odpreme blaga (če torej danes odpremimo blago, ga dostavni službi predvidoma dostavita že jutri, v nekaterih primerih pojutrišnjem). V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.
V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije ali depoju GLS.
Spletna prodajalna Super Nailcenter Slovenija želi čim bolj ustreči željam vseh naših kupcev, zato vam kupljeno blago v vrednosti nad 150,00 EUR po pošti pošljemo brez stroškov poštnine.
Ob dostavi izdelka na navedeni naslov se kupcu v paketu preda pripadajoča dokumentacija in sicer račun, pravilno izpolnjen garancijski list in navodila za uporabo v slovenskem jeziku. V primeru, da izdelek izročen kupcu v garancijskem roku ne deluje brezhibno, lahko kupec zahteva od ponudnika, da ga v primernem roku popravi ali če tega ne stori, da mu namesto njega izroči izdelek, ki brezhibno deluje.

Stroški poštnine so za dostavo so 4 EUR.